Lease

Wanneer u voor langere periode een bedrijfswagen nodig heeft en graag een bedrijfswagen wilt leasen, dan bent u bij Kuijpers Rental aan het juiste adres. Uiteraard zorgen wij ook voor het onderhoud van lease trucks. Kuijpers Rental geeft u graag advies over de verschillende lease mogelijkheden welke perfect aansluiten op uw eisen en wensen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte op maat.

 

Lease mogelijkheden

Kuijpers Rental biedt u meerdere leasemogelijkheden, waaronder operationele lease en financial lease. We kijken graag samen naar uw wensen om u zo de beste mogelijkheden te kunnen bieden om een bedrijfswagen te leasen. We zorgen voor alle afhandelingen qua papierwerk en u heeft altijd een up-to-date wagenpark. Welke lease optie voor u ook het beste is, Kuijpers Rental zorgt ervoor dat u verzekerd bent van kwaliteit.

 

Voor de voorwaarden of om een leasecontract aan te vragen, neem dan contact met ons op !

Daarom Kuijpers Rental

Of u nu tijdelijk een object wilt huren omdat uw eigen bedrijfswagen in onderhoud is of u huurt een vrachtwagen voor de langere termijn, Kuijpers Rental is uw partner voor de verhuur van trucks, trailers en lichte bestelwagens. Wij bieden voor iedereen een oplossing op maat. Precies zoals u van ons mag verwachten! Wij horen graag wat uw wensen zijn en komen altijd met een passend voorstel.

 • img

  Altijd een
  scherpe prijs

 • img

  optimale
  service

 • img

  RDW
  gecertificeerd

 • img

  eigen
  werkplaats