Over ons

Kuijpers Rental is een onafhankelijke verhuurder en onderdeel van Kuijpers Group. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van verhuur en (short)lease van bedrijfswagens. Wij beschikken altijd over een zeer ruime en actuele voorraad van trucks, trailers, lichte bedrijfswagens, etc. Ons aanbod omvat diverse A merken. Zodat wij altijd een gepaste oplossing voor u in kunnen vullen !

 

Zekerheden

Sinds de oprichting in 1998, zijn “Afspraak = Afspraak” en “de Klant is Koning” twee uitspraken die in ons familiebedrijf tot de vaste waarde behoren. Simpelweg omdat wij daarin geloven ! We doen er alles aan om u de kwaliteit en service te bieden waar u recht op heeft. We houden dan ook van persoonlijk contact met onze klanten.
Door jarenlange ervaring en betrokkenheid bij de markt, weten onze medewerkers als geen ander wat u als klant zoekt en op die manier kunnen we gericht de service verlenen die u verdient. Bij ons slaagt u dus altijd !

 

Werkplaats naast de deur

In de ruim vijftien jaar dat wij bestaan heeft onze bedrijfsvoering zichzelf bewezen. Dit blijkt ook uit het grote aandeel vaste klanten. Kuijpers Rental is onderdeel van Kuijpers Group, waarmee we onder dezelfde Group bij Kuijpers Repair beschikken over een eigen werkplaats met vakkundige medewerkers. Daarnaast is Kuijpers Repair voorzien van moderne en geavanceerde apparatuur die aan alle huidige eisen voldoet.

 

Naar werkplaats

Daarom Kuijpers Rental

Of u nu tijdelijk een object wilt huren omdat uw eigen bedrijfswagen in onderhoud is of u huurt een vrachtwagen voor de langere termijn, Kuijpers Rental is uw partner voor de verhuur van trucks, trailers en lichte bestelwagens. Wij bieden voor iedereen een oplossing op maat. Precies zoals u van ons mag verwachten! Wij horen graag wat uw wensen zijn en komen altijd met een passend voorstel.

 • img

  Altijd een
  scherpe prijs

 • img

  optimale
  service

 • img

  RDW
  gecertificeerd

 • img

  eigen
  werkplaats