Verhuur

Of u nu tijdelijk een object wilt huren omdat uw eigen bedrijfswagen in onderhoud is of u huurt een vrachtwagen voor de langere termijn, Kuijpers Rental is uw partner voor de verhuur van trucks, trailers en lichte bestelwagens.

 

Een bedrijfswagen huren voor aantrekkelijke tarieven

Een bedrijfswagen kopen kan om diverse redenen geen optie zijn. Huren of Short Lease is dan een prima alternatief. Deze optie biedt u de mogelijkheid om flexibel om te gaan met tijdelijke/nieuwe opdrachten, zonder veel risico te lopen. Anders dan bij het leasen van een bedrijfswagen, blijven wij de juridische eigenaar waarmee wij ook alle risico’s dragen. Het huren van één van onze bedrijfswagens kan zolang u wilt; variërend van één dag tot zelfs een jaar. De tarieven voor het huren hebben wij zo aantrekkelijk mogelijk gemaakt. Niet voor niets komen klanten graag bij ons terug !

 

Ook het huren van een oplegger is een mogelijkheid

Wilt u niet een bedrijfswagen, maar een oplegger bij ons huren ? Ook bij het huren van een oplegger is Kuijpers Rental de ideale partner. Wij bieden voor iedereen een oplossing op maat. Precies zoals u van ons mag verwachten !

 

Een vrachtwagen huren is heel eenvoudig

Neemt u vrijblijvend contact met ons op voor het huren van een Bedrijfswagen of Oplegger. Wij horen graag wat uw wensen zijn en komen altijd met een passend voorstel.

 

Bekijk ons verhuur aanbod

Daarom Kuijpers Rental

Of u nu tijdelijk een object wilt huren omdat uw eigen bedrijfswagen in onderhoud is of u huurt een vrachtwagen voor de langere termijn, Kuijpers Rental is uw partner voor de verhuur van trucks, trailers en lichte bestelwagens. Wij bieden voor iedereen een oplossing op maat. Precies zoals u van ons mag verwachten! Wij horen graag wat uw wensen zijn en komen altijd met een passend voorstel.

 • img

  Altijd een
  scherpe prijs

 • img

  optimale
  service

 • img

  RDW
  gecertificeerd

 • img

  eigen
  werkplaats