logo
whatsapp_btn
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Voordelen van Short Lease van bedrijfswagens voor bedrijven

Bij Kuijpers Rental begrijpen we dat flexibiliteit in uw bedrijf een groot goed is. Zo ook als het aankomt op uw wagenpark. Veel bedrijven werken immers op opdrachtbasis of hebben drukke en rustige periodes. Daar wilt u uw wagenpark op kunnen aanpassen. Met de short lease regeling van bedrijfswagens bent u zo flexibel als u wilt, terwijl u toch gebruik kunt maken van hoogwaardige bedrijfswagens en onze goede service. We zetten de voordelen van Short Lease graag voor u op een rijtje.

All-in voor een vast bedrag per maand

Hoewel onze Short Lease contracten flexibel in te zetten zijn, weet u toch altijd waar u aan toe bent. U betaalt namelijk een vooraf vastgesteld bedrag per maand, zonder voor onverwachte kosten te komen te staan. U heeft geen investerings- of onderhoudskosten, maar kunt wel gebruikmaken van onze uitgebreide service. Short Lease is daardoor niet alleen ideaal voor bedrijven die werk op opdracht- of seizoensbasis verrichten, maar ook voor startups en kleine bedrijven die het kapitaal (nog) niet hebben voor het aanschaffen van bedrijfswagens.

Altijd nieuw of jong gebruikt materieel

Onze verschillende bedrijfswagens zijn altijd nieuw of jong gebruikt, of u nu op zoek bent naar vrachtwagens, trailers of busjes. We werken uitsluitend met materiaal van bekende merken zoals DAF, Mercedes-Benz of MAN en controleren onze voertuigen uitvoerig voordat ze de verhuur of lease in gaan. Ook zorgen we ervoor dat de bedrijfswagen die u leaset alle opties bevat die u voor uw dagelijkse bedrijfsvoering nodig heeft. Zo bent u altijd verzekerd van een goed functionerend wagenpark dat tegemoet komt aan al uw wensen.

Vrachtwagen short-lease van Kuijpers Rental

Vervangend vervoer bij stranding of onderhoud

Is er onverhoopt iets aan de hand met een van uw wagens? Dan zorgen wij zo snel mogelijk voor vervangend vervoer. Onze flexibele instelling en hands-on mentaliteit maakt dat eenvoudig. Klanten kunnen bij Kuijpers Rental al terecht voor korte termijn verhuur van één dag, waardoor we altijd wagens klaar hebben staan in het geval van calamiteiten.

Flexibel op- en afschalen van het wagenpark

Het allerfijnste aan Short Lease is natuurlijk de flexibiliteit van uw wagenpark. Heeft u ineens een stuk meer opdrachten te verwerken dan normaal? Dan kunt u eenvoudig meer wagens leasen om aan alle aanvragen te voldoen. Blijkt een periode toch rustiger dan voorspeld, dan schaalt u ook net zo makkelijk weer af. Short Lease kan bij ons al vanaf een periode van zes maanden.

Optie tot overname

Met de Short Lease constructie van Kuijpers Rental behoudt u bovendien altijd de optie tot overname. Dit kan vooral op de lange termijn erg voordelig zijn, bijvoorbeeld als uw bedrijf aanzienlijk blijft groeien. Tot die tijd maakt u eenvoudig gebruik van onze Short Lease regeling. Denkt u dat short lease wat voor u is? Neem dan gerust eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Samen helpen we u aan het juiste wagenpark voor uw bedrijf.

DAF trekkers Kuijpers Rental

Neem contact op met Kuijpers Rental

Kuijpers Rental
Minosstraat 8
5048 CK Tilburg

Openingstijden
Ma t/m Vr: 08:00 - 17:00
Zaterdag: 08:00 - 12:00
Zondag: Gesloten

Kuijpers Rental
Lakenblekerstraat 5-9
1431 GE Aalsmeer

Openingstijden
Ma t/m Vr: 08:00 - 17:00
Zaterdag: 08:00 - 12:00
Zondag: Gesloten

Vragen of interesse?

Overige Blog

Image 4

Blog 1

nxt.svg
prev.svg
Morgen Internet - Zorgeloos website