logo
whatsapp_btn
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Waarom kiezen voor Kuijpers?

Voor het huren van bedrijfswagens, zowel voor een korte als lange termijn, kunt u uitstekend terecht bij Kuijpers Rental. Wij bieden altijd oplossingen op maat: van lichte bedrijfswagens tot trucks en trailers. Wat onze diensten onderscheidt van de rest van de markt? Dat leest u in dit blog.

Over Kuijpers Rental

Kuijpers Rental is onderdeel van de Kuijpers Group, een echt familiebedrijf dat sinds 1998 actief is in de markt. Het begon allemaal met onze vestiging in Tilburg, waar we ons richtten op verhuur, lease en reparatie van vrachtwagens en trailers. Inmiddels hebben we ook een vestiging in Rotterdam en sinds 2020 werken we nauw samen met een partner voor verhuur in Aalsmeer. Vanaf onze verschillende locaties werken we hard aan het uitbreiden van onze diensten en het hoog houden van de kwaliteit van onze service. U kunt bij ons terecht voor verschillende soorten diensten voor uw mobiliteit: naast Kuijpers Rental vallen namelijk ook Kuijpers Repair en Kuijpers Trading onder de Kuijpers Group.

Kuijpers Rental voor uw wagenpark

Onze vloot bestaat uit ruim 800 voertuigen die we beschikbaar stellen voor de verhuur. Hierdoor weten we altijd de juiste oplossing voor elke klant te vinden. Of u nu tijdelijk een lichte bedrijfswagen wilt huren omdat uw eigen wagen in onderhoud is, of juist voor langere termijn meerdere trucks nodig heeft om uw wagenpark uit te breiden: het kan bij Kuijpers Rental allemaal. We zijn bovendien een platte organisatie waarin snel geschakeld kan worden. Het is voor ons dan ook eenvoudig om op korte termijn maatwerk te leveren voor elk type klant.

De keuze voor Kuijpers Rental is bovendien een keuze voor jaren aan ervaring. Wij weten precies wat u nodig heeft voor een goed functionerend wagenpark. En daar horen ook scherpe tarieven bij. U profiteert bij ons dan ook van een hoge kwaliteit service voor een vriendelijke prijs. We werken met jong en nieuw materiaal en onze wagens hebben een neutrale uitstraling, zodat ze perfect bij uw bedrijf zullen passen.

DAF trekkers Kuijpers Rental

Repair bij Kuijpers

Ook voor onderhoud aan uw wagenpark kunt u bij Kuijpers terecht. Onze ervaren monteurs weten alles van trucks en trailers. Denk bij Kuijpers Repair niet alleen aan schadeherstel, maar ook aan periodiek onderhoud. Met ons team van ruim twintig specialisten kunnen we er op deze manier voor zorgen dat uw bedrijfswagens altijd up-to-date zijn. U kunt met elk soort bedrijfswagen bij ons terecht: onze monteurs werken merk- en type-onafhankelijk.

Trading bij Kuijpers

Wilt u liever niet huren, maar bent u juist van plan om bedrijfswagens aan te kopen? Kuijpers Trading heeft niet alleen een breed aanbod aan trucks, trailers en andere bedrijfswagens, maar regelt ook nog eens de volledige verkoop voor u. Bovendien kunt u ons ook inschakelen om uw oude bedrijfswagens weer te verkopen, onafhankelijk van het bouwjaar of de kilometerstand. Jaarlijks verkopen we bij Kuijpers op deze manier meer dan 600 voertuigen.

De kwaliteitsservice van Kuijpers

Of het nu om verkoop, verhuur of onderhoud gaat: Kuijpers is van alle markten thuis. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we u bijstaan in zowel het updaten als onderhouden van uw wagenpark. Maak kennis met onze flexibele hands-on mentaliteit en neem contact op met Kuijpers Rental of een van onze andere diensten.

Werkplaats Kuijpers Rental

Neem contact op met Kuijpers Rental

Kuijpers Rental
Minosstraat 8
5048 CK Tilburg

Openingstijden
Ma t/m Vr: 08:00 - 17:00
Zaterdag: 08:00 - 12:00
Zondag: Gesloten

Kuijpers Rental
Lakenblekerstraat 5-9
1431 GE Aalsmeer

Openingstijden
Ma t/m Vr: 08:00 - 17:00
Zaterdag: 08:00 - 12:00
Zondag: Gesloten

Vragen of interesse?

Overige Blog

Image 4

Blog 1

nxt.svg
prev.svg
Morgen Internet - Zorgeloos website