logo
whatsapp_btn
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Goedkoop en snel een kooiaap trailer huren

Lost u regelmatig met een kooiaap goederen bij uw klanten en is uw eigen trailer voor onderhoud of langdurig niet beschikbaar? Bij Kuijpers Rental kunt u een kooiaap trailer huren en bent u in no-time weer in de running! We hebben een uitgebreide verhuurvloot van maar liefst 800 eenheden in een neutrale kleurstelling. We verhuren voornamelijk nieuw en jong materiaal. Hiermee ondersteunen we ondernemers in de breedst mogelijke zin van het woord. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden, want of u nu geïnteresseerd bent in korte termijn huur of een leasemogelijkheid zoekt om full service een kooiaap oplegger te huren: bij Kuijpers Rental bent u aan het juiste adres!

Toon volledig aanbod Bel: +31 (0) 137200971

Een kooiaap oplegger huren voor korte termijn

Als u door een mankement onverwacht minder transportcapaciteit hebt, leidt dit onvermijdelijk tot logistieke puzzels voor de transportplanning! Gelukkig kunt u dit gat in de planning snel dichten door een kooiaap oplegger voor korte termijn te huren bij Kuijpers Rental.

Het kan natuurlijk ook zijn dat u slechts eenmalig een meeneemheftruck trailer wilt huren, bijvoorbeeld bij een evenement. In dat soort eenmalige situaties is een kooiaap trailer huren erg handig en bovendien de goedkoopste oplossing. De meeneemheftruck is eenvoudig los te koppelen van de trailer en erg wendbaar. Ideaal dus voor een evenement in de binnenstad!

De kosten van het huren van een kooiaap trailer zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de trailergrootte en de huurtermijn. Als u bij ons een kooiaap oplegger wilt huren zetten we de prijs graag voor u in een vrijblijvende offerte.

Een kooiaap trailer huren voor zes maanden of langer

U kunt bij ons ook een kooiaap trailer huren voor zes maanden of langer. Dit noemen we ook wel shortlease huren. Heeft u in uw bedrijf te maken met seizoenspieken of heeft u om een andere reden gedurende langere tijd extra transportcapaciteit nodig? Dan is het goed om te weten dat u bij Kuijpers Rental zes maanden of langer goedkoop een kooiaap oplegger kunt huren! Vooraf maken we samen met u duidelijke afspraken. De maandelijkse prijs voor het huren van een trailer met meeneemheftruck is inclusief alle benodigde componenten én het onderhoud!

Full service kooiaap trailer huren

Naast shortlease bieden we u ook de mogelijkheid om full service een kooiaap trailer te huren voor een scherp bedrag per maand. Wij regelen alle randzaken, zoals onderhoud, verzekering en wegenbelasting, zodat u weinig omkijken heeft naar uw wagenpark. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden, termijnen en prijzen van het full service huren van een kooiaap oplegger!

Ons werkgebied

Kuijpers Rental heeft vestigingen in Tilburg (Brabant), Rotterdam (Zuid-Holland) en een depot in Aalsmeer (regio Schiphol) en bedient voornamelijk klanten in het Zuiden en Westen van Nederland. Bent u gevestigd in of nabij de volgende plaatsen en regio’s en wilt u meer weten over onze verhuurmogelijkheden? Neem dan contact met ons op. We denken graag met u mee voor een passende verhuuroplossing!

 • Breda
 • Den Bosch
 • Dordrecht
 • Eindhoven
 • Etten-Leur
 • Nijmegen
 • Roosendaal
 • Tilburg
 • Veghel
 • Venlo
 • Rotterdam
 • Moerdijk
 • Maasvlakte
 • Waalhaven
 • Amsterdam

Neem contact op met Kuijpers Rental

Vestiging Tilburg
Minosstraat 8
5048 CK Tilburg

Openingstijden
Ma t/m Vr: 08:00 - 17:00
Zaterdag: 08:00 - 12:00
Zondag: Gesloten

Kuijpers Repair B.V. Vestiging Rotterdam
Van Meelstraat 45
3088 GM Rotterdam

Kuijpers Repair B.V. Vestiging Rotterdam
Van Meelstraat 45
3088 GM Rotterdam

Contactformulier

Morgen Internet - Zorgeloos website